Follow:
Hverdagen

Eksamensnerver

Noen dager og x antall flasker vann senere er jeg så klar til sangeksamen som jeg tror jeg kan være nå. Selvsagt skulle jeg ønske jeg hadde ett år til på meg, men nå er det faktisk sånn at jeg har eksamen i dag…(!!) Hvor ble det av all tida, da? Jeg gleder meg og gruer meg om hverandre. Gleder meg fordi jeg synes det er så utrolig gøy å holde på med dette, og gruer meg fordi jeg er redd for å gjøre noe feil. (Men gjør jeg noe feil, så har det jo egentlig ingenting å si.)

For å kjøre ut på et sidespor, så kan jeg dessuten fortelle at jeg har filma litt i det siste også. Problemet er bare at dataen min er tom for lagringsplass, så jeg må nesten låne en annen for å gjøre noe med filmsnuttene… håper i hvert fall å kunne vise dere noe fra eksamnene våre, for klassen min er flink!

Nå skal jeg spise en skikkelig god frokost (og drikke masse vann) i sola på verandaen. Klokka er bare litt over fem, og allerede viser termometeret 20 grader! That’s niiice! I ettermiddag skal jeg feire med softis!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Masse lykke te :D

  • lykke til! :D I dag skal e få vite om e kjøm opp i muntle eller ikke. :S

  • Lykke til!:D

  • Lykke til, høres spennende ut!

  • Masse lykke til! Går nok kjempefint, du er jo så dyktig ;)
    Bare synd jeg ikke kan komme – sitter på arbeid akkurat nå…

  • Håper eksamen gikk over all forventning! Husker jeg var skikkelig nervøs da jeg skulle ha sangeksamen for litt over et år siden. Det er jo egentlig den beste eksamenen. Man får vist seg frem for venner og kjente, og man kan se på eksamenene til alle vennene også. Herlig!