Follow:
Hverdagen

En dag du husket å sjekke kalenderen

1. juli. Jeg blir nesten litt redd hver gang jeg innser at tida går fortere enn jeg regner med. Snart er ferien over, og jeg begynner på sisteåret på videregående. Hjelp! På samme tid er det greit at tida går også –  nå er det bare tre dager igjen til vi drar til Sverige, og jeg gleder meg masse! Det blir så godt å komme seg litt bort, selv om det ikke er så altfor langt!

I kveld har jeg planer om å legge meg tidlig… gjett hvem som skal ha kjøretime klokka sju i morra! Hvis jeg klarer meg gjennom det, blir jeg imponert over meg selv. Til vanlig sliter jeg med å komme meg gjennom døra til badet uten å gå inn i dørkarmen så tidlig.

Og nå holdt jeg nesten på å glemme det aller viktigste! JEG FIKK 5 PÅ R1-EKSAMEN! Jeg trodde det gikk dårlig, men tydeligvis ikke! Hardt arbeid lønner seg heldigvis noen ganger!

Share on
Previous Post Next Post

Se også