Follow:
Hverdagen

En helt vanlig dag på skolen

Over ser dere grunnen til at jeg bruker litt tid på badet om morgenen. Sa du uregjerlig hår? Det er forresten veldig gøy å ta fjortisbilder av seg selv i speilet på badet…

Så var det tid for frokost! Jeg spiste brødskiver mens jeg hørte på radio og prøvde å gjøre andre ting samtidig. Dagens tips: Ikke spray parfyme rundt omkring mens du spiser. Det smaker ikke så godt.

På skolen var alt ved det samme gamle. Etter dobbeltime med matte til å starte med (kunne det vært en verre måte å starte mandagsmorgenen på?), satt vi i de fine lilla sofaene våre i et kvarter før det var på’n igjen.

…med tysk!

Silje gjorde tyskoppgaver. *Hostharkkremt*

Så ble det en pause i bildetakingen. Det skjedde ikke stort – vi spiste lunsj og hadde samfunnsfag. Men så! Midt i samfunnsfagtimen ble vi bedt om å gå til kultursalen sammen med resten av skolen. Rektoren sto der og fortalte oss at vi skulle se en film om sosiale medier. “Okei,” tenkte vi, og prøvde å finne en behagelig stilling å sove i. Lyset ble slått av. Det hvite lerretet de bruker til å vise filmer på, gled opp. Gled opp? Vi begynte virkelig å stusse der vi satt i mørket. Rommet bak lerretet viste seg å være fylt av røyk – og helt plutselig kom det et brak! Høy musikk runget fra lydanlegget og det var fyrverkeri på scenen.

… det viste seg å være en noe spesiell brannøvelse.

Og slik reagerte Rebecca og Tracy på brannøvelsen.

Share on
Previous Post Next Post

Se også