Follow:
Hverdagen

En onsdag ettermiddag

Jeg vet ikke om dere husker at jeg holdt på å lage noen bokmerker i vår, men nå har i hvert fall Kari vært så snill å laminere de jeg skrev ut! Tusen takk! Jeg synes i grunn de ble ganske fine, og det er kjekt å ha en del bokmerker liggende!

Ellers så har jeg funnet ut at jeg liker onsdager! Vi slutter nemlig klokka ett, noe som betyr at vi har hele ettermiddagen fri! Etter hvert kommer nok tiden til å bli brukt til musikkøvelser og slikt, men i dag dro jeg hjem, stekte meg pannekaker og la meg på sofaen for å lese ei bok vi skal lese i norsken. Problemet er bare at jeg blir så trøtt hver gang jeg begynner å lese i den, så jeg sovnet, og plutselig var klokka fem! Slik kan det gå!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Lady Netta

  Så fine bokmerker! Det er alltid kjekt å ha ;)

  August 26, 2009 at 22:18
 • Reply Hilde

  Hvilken bok leser dere i norsken?

  Ja! Onsdager er fantastiske :D Deilig med hele ettermiddagen fri!

  August 26, 2009 at 22:31
  • Reply Kristine

   Vi leser Synnøve Solbakken. Det virker heldigvis som om den blir litt bedre etter hvert, men akkurat nå sliter jeg skikkelig med i det hele tatt å forstå innholdet. xP

   August 27, 2009 at 06:22
 • Reply Henriette

  Så fine de var :)

  August 27, 2009 at 14:42
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.