Follow:
Bøker

En shopoholikers… – Sophie Kinsella

En shopoholikers hemmelige drømmeverden er ei bok skrevet av Sophie Kinsella. Boka handler om Rebecca Bloomswood, ei dame som bor i London, jobber i et tidskrift kalt Vellykket sparing og har et veldig sterkt behov for å dra på shopping – hele tiden. Det hjelper heller ikke at hun har litt for god fantasi og finner opp kreative historier når det gjelder det meste. Det skal ikke mye til for å skjønne at dette ikke er en særlig heldig kombinasjon, og det får vi virkelig erfare gjennom denne boka. Det får i hvert fall meg til å ville passe bedre på pengene mine!

Til å begynne med syntes jeg ikke boka var så bra. Det gikk temmelig treigt å lese i starten, og jeg syntes ikke den var spesielt spennende. Det var ikke før ved midten av boka jeg begynte å like den. Før det hadde situasjonene virket veldig arrangerte, men etter hvert kom de som perler på en snor og det ble en viss sammenheng. Det var en del ganger jeg tenkte “å nei, å nei” fordi jeg ante hva som kom til å skje, men selv om det skjedde, ble konsekvensene ikke de jeg hadde tenkt meg.

Alt i alt er det underholdende lesning! Den er morsom og etter hvert også ganske engasjerende! Jeg savner som sagt litt driv i starten, men det ordner seg etter hvert, så ikke gi opp selv om begynnelsen er kjedelig!

Terningkast:

Denne boka er den første i en serie det har blitt laget film av. Den hadde nettopp premiere og heter En shopoholikers bekjennelser. Jeg tror dette er den type bok som egner seg enda bedre på film, så løp og kjøp se!

Share on
Previous Post Next Post

Se også