Follow:
Hverdagen

Exhausted: tired out, worn out, weary, dead-tired, ready to drop

Da var jeg ferdig med bykjøring/glattkjøring – og det er jeg så utrolig glad for! Det gikk helt greit, men jeg kan ikke huske sist jeg var så sliten som jeg er nå. Jeg har mest lyst til å legge meg og sove ei uke. Det skal jeg likevel ikke gjøre. I stedet skal jeg ut og gå en tur i det fine været, før jeg skal begynne å pakke til turen til Sogn. Gleder meg masse til å gå i fjellet, bade og til å se besta igjen, selv om den lange kjøreturen dit ikke frister så veldig for øyeblikket…

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Så morsomt bilde! :D

    Bykjøringa var utrolig slitsom. Min beste prestasjon i løpet av de to dagene var å klare å overse et lyskryss med åtte trafikklys og bruke vanlige vikepliktregler i stedet.

  • åå, for et søtt og fint bilde. elsker lyset!
    jeg har ihvertfall fått nok av lange kjøreturer for øyeblikket hehe. kos deg :)

  • Så bra det gikk bra med kjøringen! Det er godt å få det overstått :)

  • Fint bilde. :)

  • Heldig du er som er så godt i gang, fortsatt er jeg bare på kjøretimene. Fint bilde :)

  • Elsker bildene du har postet i det siste :) God tur da! ^^,