Follow:
Hverdagen

Exhausted: tired out, worn out, weary, dead-tired, ready to drop

Da var jeg ferdig med bykjøring/glattkjøring – og det er jeg så utrolig glad for! Det gikk helt greit, men jeg kan ikke huske sist jeg var så sliten som jeg er nå. Jeg har mest lyst til å legge meg og sove ei uke. Det skal jeg likevel ikke gjøre. I stedet skal jeg ut og gå en tur i det fine været, før jeg skal begynne å pakke til turen til Sogn. Gleder meg masse til å gå i fjellet, bade og til å se besta igjen, selv om den lange kjøreturen dit ikke frister så veldig for øyeblikket…

Share on
Previous Post Next Post

Se også

6 Comments

 • Reply Hilde

  Så morsomt bilde! :D

  Bykjøringa var utrolig slitsom. Min beste prestasjon i løpet av de to dagene var å klare å overse et lyskryss med åtte trafikklys og bruke vanlige vikepliktregler i stedet.

  August 12, 2010 at 19:14
 • Reply maja

  åå, for et søtt og fint bilde. elsker lyset!
  jeg har ihvertfall fått nok av lange kjøreturer for øyeblikket hehe. kos deg :)

  August 13, 2010 at 11:43
 • Reply Elise

  Så bra det gikk bra med kjøringen! Det er godt å få det overstått :)

  August 13, 2010 at 15:26
 • Reply Linn

  Fint bilde. :)

  August 15, 2010 at 19:53
 • Reply Linn

  Heldig du er som er så godt i gang, fortsatt er jeg bare på kjøretimene. Fint bilde :)

  August 15, 2010 at 20:22
 • Reply Helene

  Elsker bildene du har postet i det siste :) God tur da! ^^,

  August 18, 2010 at 19:32
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.