Follow:
Foto

Før – etter

Bilene au naturel til venstre, redigert til høyre. Det er ikke til å legge bak en stol at en del av bildene i utgangspunktet er litt feileksponerte, men heldigvis går det an å fikse på det til en viss grad med Photoshop!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • syntes faktisk noen av portrettbildene var finere før redigering. De ble jo rett og slett helt hvite i ansiktet etter redigering. men hver sin smak :-)

 • Det er så morsomt å se på før og etter-bilder!

  //Oh, jeg fikk det til! Takk for at du sa i fra at det funket i elements :)

 • Det er virkelig vanskelig å finne balansen når man redigerer portretter. Det er så lett å overdrive. Jeg har ikke noe imot at ansiktet er hvitnyansert. Får frem ansiktstrekk og fokus på selve ansiktet, som er akkurat hva man vil. Syns du fikk jenta med lue spesielt godt til, med tanke på det ganske håpløse utgangspunktet. Jeg tror ikke jeg hadde turt å hviske bort så mye av bakgrunnen, men jeg ser det fungerer her. Jeg gleder meg til jeg får meg blitz! Man er sjelden bortskjemt med godt, naturlig lys.

 • Elsker å se på før/etter-bilder :D

 • Jeg synes det er fint at portrettbildene blir så lyse som de gjør. Det får dem til å se mer proffe ut. At det ikke er bilder som bare er tatt i farten, men som faktisk er tatt for å få frem noe kunstnerisk. Men uansett veldig stilig å se før og etter-effekten. =)

 • Redigering kan verkligen ändra bilder till det bättre ibland :D De är jätte fin! :D

 • Jøss, du gjør virkelig en god jobb med redigeringen! :D Det der hadde jeg aldri fått til. Det er så fint at man kan rette opp ting de gangene bildene ikke blir helt som planlagt.
  Du er superflink :)

 • Gøy med før/etter-konseptet! Lurer på om jeg skal stjele det og lage noen selv. :P

 • gøy å se før etter :) og mange fiine bilder!!

 • Du tar kjempefine bilder! liker stemningen du får i bilde nr 1,2 og 6 :D

 • wow, photoshop gjør virkelig underverker :-) Et bilde er skjeldent ferdig før det har vært en tur innom der.