Follow:
Bøker, Hverdagen

Februar på Instagram

1. Du veit du begynner å bli gammel når du feirer bursdag på konsert med Trondheim Symfoniorkester2. Vår både ute og inne.  3. Mange anledninger til å vifte med flagget! (Og til å sitte med hjertet i halsen…) 4.  Mini-julaften med nye fotobøker i posten. 5. Clark Kent-wannabe. Venter på at superhelten i meg skal slå til. 6. Catch 22. Ei av de bøkene jeg aldri blir ferdig med å lese – men kan nesten ikke gi opp heller.

Februar har vært mye OL, mye tårer (hovedsaklig i tilknytning til OL – begynner å bli i overkant sentimental på mine eldre dager) og mange timer på sofaen. I likhet med en del av OL-utøverne, så slo ikke formtoppen min heller til i februar, men mens jeg venter på bedre tider er det heldigvis mye å trøste seg med. Jeg vil kraftig fraråde alle å få kyssesyka, med mindre man er villig til å ofre en god del for å kunne ha en godkjent grunn til å prioritere sportssendinger fremfor forelesninger. Men, men – det er muligens litt sent for andre, men jeg satser på formstigning nå når OL er forbi!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.