Follow:
Annet

Fem ting dere kanskje ikke visste om meg

– For noen år siden, var jeg på audition for Kvitt eller dobbelt med Narnia som tema. Fra da av sluttet jeg å melde meg på ting bare for moro skyld.

– Da jeg gikk i mellomtrinnet, ble jeg angrepet av en bisverm en gang jeg var på sykkeltur. Jeg fikk sytten stikk, og siden det har jeg vært litt skeptisk til veps og den slags.

– Jeg hater å bli tatt bilde av, mest fordi jeg ikke har kontroll over hvordan bildet blir.

– Da jeg søkte på videregående, hadde jeg musikk som førstevalg, studiespesialiserende som andrevalg, og media og kommunikasjon som tredjevalg. Jeg angrer helt klart ikke på at jeg valgte som jeg gjorde!

– Jeg har veldig lett for å interessere meg for ting om jeg bare bestemmer meg for det, men noen ting fascinerer meg skikkelig uten at jeg vet hvorfor – som den spanske borgerkrigen, skyer og astronomi.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Caroline

  Jeg likte det siste punktet ;)

  August 25, 2010 at 21:46
 • Reply Hilde

  Jeg meldte meg på Kvitt eller Dobbelt med Harry Potter som tema. Jeg fikk mail noen dager senere at hvis jeg hadde meldt meg på med Harry Potter på engelsk, så hadde jeg kommet med xD

  August 25, 2010 at 22:01
 • Reply Randi

  Jeg også hater å bli tatt bilde av :) Jeg føler jeg burde kunne spalte meg i to slik at jeg er sikker på at jeg får bilde akkurat slik jeg selv vil :)

  August 26, 2010 at 10:54
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.