Follow:
Annet

Fem ting dere kanskje ikke visste om meg

– For noen år siden, var jeg på audition for Kvitt eller dobbelt med Narnia som tema. Fra da av sluttet jeg å melde meg på ting bare for moro skyld.

– Da jeg gikk i mellomtrinnet, ble jeg angrepet av en bisverm en gang jeg var på sykkeltur. Jeg fikk sytten stikk, og siden det har jeg vært litt skeptisk til veps og den slags.

– Jeg hater å bli tatt bilde av, mest fordi jeg ikke har kontroll over hvordan bildet blir.

– Da jeg søkte på videregående, hadde jeg musikk som førstevalg, studiespesialiserende som andrevalg, og media og kommunikasjon som tredjevalg. Jeg angrer helt klart ikke på at jeg valgte som jeg gjorde!

– Jeg har veldig lett for å interessere meg for ting om jeg bare bestemmer meg for det, men noen ting fascinerer meg skikkelig uten at jeg vet hvorfor – som den spanske borgerkrigen, skyer og astronomi.

Share on
Previous Post Next Post

Se også