Follow:
Film og tv

Filmer jeg vil se #2

Jeg lagde en liste over filmer jeg ville se i fjor sommer, og tenkte jeg kunne lage en nå også. De fleste av de på listen fra i fjor har jeg sett, men det er noen gjengangere på listen i år!

+ Pulp Fiction
+ Gudfaren
+ Vann til Elefantene
+ Once Upon a Time in the West
+ Saving Private Ryan
+ Lawrence of Arabia
+ The King’s Speech
+ Letters from Iwo Jima
+ Flags of our Fathers
+ P.S. I Love You

Haha, lista har litt sammenheng med at det ble en del romantiske (skikkelig dårlige) komedier i eksamensperioden. Trenger litt påfyll andre veien og!

Hvilke filmer vil dere se i sommer?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Åå, water for elephants og ps I love you er faktisk veldg fine! Av de få kjærlighetsfilmene jeg kan se uten å dø.

  Jeg vil se den nye batman filmen!!!!!!!!!! æææ. Og mangemangemange flere. Haha.

 • Jeg vil se den nye batman filmen :)

  // Takk! :D Hun kastet opp en neve med glitter :)

 • P.S I love you og Vann til Elefantene er to veldig fine filmer:) Anbefaler begge to:)

 • Jeg vil også se Pulp Fiction :)

 • Den eneste jeg har sett av de filmene der er P.S. I love you. Og filmen er bedre enn boken i alle fall, det kan jeg si. Men takk for filmtips!

  I sommer vil jeg se noen klassikere. Kanskje The Shining om jeg tør. Får se. Jeg ser generelt lite film.

  Ville bare slenge inn i samme kommentar her at jeg liker bloggen din utrolig godt, selvom jeg er utrolig dårlig å kommentere: Unnskyld! Og keep on going!

  • Kristine

   Tusen takk, det er så hyggelig å få sånne tilbakemeldinger! Er ikke så flink til å kommentere jeg heller, da, så skjønner deg godt. ;)

 • Her var det en del gode filmer, og den filmen jeg likte best av dem du nevner her er helt klart Vann til elefantene. Jeg anbefaler deg likevel å lese boken før du ser filmen, for den var veldig bra og gripende!

  Vil forresten anbefale deg å se en annen film som du ikke har nevnt på listen her. Nemlig filmen The Help. Jeg skrev om filmen på eksamen, og jeg tror det er en av de beste filmene jeg har sett. Den fikk meg til å både le og gråte. Den har alt :)

  Jeg har planer om å se flere filmer med Tom Hanks. Blant annet filmene i forhold til Da Vinci koden( usikker på om det skrives slik) og Apollo 13.