Follow:
Film og tv

Filmer jeg vil se

+ Big Fish
+ Ballet Shoes
+ Blood Diamond
+ Gudfaren
+ Fight Club
+ A Walk to Remember
+ The Secret Life of the Bees
+ Vicky Cristina Barcelona
+ Sex and the City 2
+ Mulan
+ Aladdin
+ Pulp Fiction
+ The Men Who Stare at Goats
+ Midnight in Paris
+ Vann til elefantene

Prosjekt for sommerferien! Aladdin kjøpte jeg som trøstegave til meg selv etter muntligeksamen, og jeg fikk den i posten i dag! Har ikke sett den siden jeg var bittelita, og da var den favorittfilmen min! (Mest fordi jeg var kjempeforelska i Aladdin.) Jeg laget meg forresten profil på en side som heter icheckMovies i går etter tips fra Charlotte. Profilen min finner dere her! Hvis dere er som meg og liker å late som dere har orden på sånt som egentlig er veldig lite viktig å holde orden på, må dere ta en titt!

Hvilke filmer vil dere se for øyeblikket?
Har dere profil på icheckMovies?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • A walk to remember er en veldig fin film:) Trist, men veldig fin:) Mulan har jeg sett både som animasjonsfilm og ordentlig film. Tegnefilmen er jo veldig søt:) Det er en av mine favoritter når det gjelder disney animasjonsfilmer:)

  • Kristine

   Uh, visste ikke at det er en ikke-animasjonsfilm av Mulan også! Det er tegnefilmen jeg har lyst til å se – er kjempelenge siden jeg har sett de fleste av Disney-klassikerne!

 • Jeg har bruker på IMDb.com der jeg har en watchliste som jeg kan holde øye med hva jeg vil se :-P Men jeg må nok lage meg en icheckMovies liste også siden jeg eeelsker filmer :D

 • Akkurat nå har jeg veldig lyst til å se Bambi, siden det er mange, mange år siden jeg så den sist. Jeg har også lyst til å se Gudfaren filmene og Star Wars.

 • IKKE se The Men Who Stare at Goats. Den er kjempedårlig og har null poeng. Siw og jeg satt liksom og ventet på at ilmen skulle nå klimakset, men det kom aldri og plutselig var filmen ferdig. En merkelig opplevelse!

  • Kristine

   Må jo se den! Ewan McGregor er med! :P

 • jeg så nettopp despicable me, har du ikke sett den – do it! den var så utrolig søt og morsom. vicky christina barcelona er en utrolig bra film. og har du ikke sett atonement må du se den :) god sommer!

 • Det er mange gode norske filmer, om du liker slikt. Spesielt “Bare skyer beveger stjernene”

 • Uh, jeg har det skjørte og brukte å bruke det men en sort singlet! Ballet Shoes, Sex and the City 2 og The Secret Life of Bees er veldig bra, har ikke sett de andre… jo, Pulp Fiction har jeg sett! Så den sammen med broren min da jeg var sånn 5-6 år….. haha! Jeg husker jeg likte den.. men det var nok bare pga John Travolta, skjønte nok ikke så mye av resten av handlingen :p

 • Anh

  + Vicky Cristina Barcelona

  Er en sykt dårlig film! Orket ikke å se hele engang, anbefales IKKE.

  • Kristine

   Har hørt før at den skal være ganske bra :P

 • vann til elefantene vil jeg se, også siste pirates filmen : )

  enig med anh over her, kjøpte meg vicky cristina barcelona for ikke så lenge siden, og det er en kjedelig film. men det er smak og behag, så det finner du nok ikke ut selv før du har prøvd å se den : )

 • jeg har sett blood diamond og jeg liker den (kanskje mest fordi leonardo dicaprio er med, men uansett da). a walk to remember er også superduper fin og jeg anbefaler den. kjenner jeg nesten begynner å sutre bare med tanke på den for den er så rørende og fin og trist og åh. elsker den. har ikke sett noen av de andre, men har planer om å lese boka vann til elefantene og deretter se filmen. liker best å lese bøkene før filmen fordi i fleste tilfeller er bedre, men kan jo hende det er en av de filmene som egentlig bare burde sees og ikke leses :)

 • Blood Diamond og Fight Club er favorittfilmene mine! Kan ikke lenger telle hvor mange ganger jeg har sett de. A Walk to Remember er en av de tristeste filmene jeg noen gang har sett, jeg gråt så utrolig mye når jeg så den! Men den er også utrolig nydelig, så den er verd alle tårene. Liker også Ballet Shoes veldig godt, og flere av filmene på listen din har jeg ikke sett! :)

  // tusen takk! :D

 • Många av de filmerna är riktigt bra! :D

 • åh, vann til elefantene så jeg på kino – nyyydelig film!! og mulan er en storfavoritt over flere år hos meg.. har alltid likt mulan :)

 • “A Walk to Remember” er en utrolig fin film! En av mine favoritter. Har lest “Water for Elephants”, så tror nok filmen skal være bra den også ;)

 • mange bra filmer du har i vente! :) blood diamond og fight club er to av favorittfilmene mine, og A Walk to Remember, The Secret Life of the Bees, Vicky Cristina Barcelona, SATC 2, Midnight in Paris og Vann til elefantene er kjempebra de også :)

  jeg har ikke sett ballet shoes eller pulp fiction så de har jeg lyst til å se :)
  så gøy at du lagde deg profil der, jeg legger deg til som venn!

 • Jeg har også lyst å se Vicky Cristina Barcelona!

  Blood Diamond og A walk to remember har jeg sett, begge er fantastiske, gled deg! Sex and the City 2 er også verdt å se :)

 • j.

  legg til “500 days of summer”, “an education” og “never let me go” om du liker gode filmer.

  Tror du klarer deg uten sex and the city 2 ;)
  Annbefaler å alltid sjekke rottentomates.com for om en film er verdt bryet :)