Follow:
Film og tv, Hverdagen

Filmer og påskekrim

Det blir ingen hyttetur på hverken meg eller resten av familien, så nå ser jeg frem til ei avslappende uke hjemme. Vi skal visst rydde en del, men det har jeg faktisk ikke så mye i mot siden jeg skal få nytt rom så fort vi er ferdige! Det er utrolig hvor mye skrot som kan samle seg opp i en kjeller i løpet av et tiår, og det skal bli godt å bli kvitt det!

Kveldene og de øyeblikkene jeg får ledig tid skal brukes til å se filmer, lese, tegne og skrive. I dag fikk jeg pakke fra Platekompaniet med Sin City, What happens in Las Vegas og Stardust. Boka Stardust leste jeg i sommer, og historien er ganske søt! Jeg har ikke alt for høye forventninger til den, men vi får se. Kanskje er den bedre enn jeg tror?

Ellers gleder jeg meg til påskekrimen starter på NRK! Noen som vet hva de skal sende i år? Favoritten min er Foyle’s War, men den siste episoden ble visst sendt i fjor. Jeg krysser fingrene for at de starter på nytt igjen med den, men det er vel mer sannsynlig at de sender Poirot. Han er slett ikke verst han heller!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.