Follow:
Annet

Fly me to the moon

Sent i går kveld var jeg ute og tok bilder igjen. Nattehimmelen på denne tiden av året er noe av det fineste jeg vet om! Enda bedre blir det nok når det ligger snø på bakken, men på samme tid er jeg litt glad det ikke er kaldt enda. Det er i hvert fall varmt nok til at jeg kan gå meg en tur uten å pakke meg inn i alt for mye klær, så det skal jeg gjøre akkurat nå. Ha en fin søndag!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply Kristine

  Så fine bilder! (BildE her riktig nok, men de forrige og). Kan du skrive litt om hva slags utstyr og innstillinger du bruker om natten? =)

  November 8, 2009 at 15:10
  • Reply Kristine

   Takk! Ja, kan skrive et innlegg om det senere! :)

   November 8, 2009 at 16:19
 • Reply Hilde

  Nydelig! Månen er så fin :)

  November 8, 2009 at 15:12
 • Reply Frk. Speilvendt

  Takk for kommentar :)

  Du.. du har den fineste, mørkeste bloggen jeg har sett på lenge. Thumbs up! Love it!!

  November 9, 2009 at 00:08
 • Reply Mari Johanne

  Kjempefin måne! Så du den kvelden da månen var helt oransje? :) Den så ut som en stor luftballong!

  November 9, 2009 at 22:43
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.