Follow:
Hverdagen

Food; nourishment, cooking, edibles, refreshments, meal


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Sulten nå? Det er i hvert fall jeg! Men desto mer lei av å spise det samme til middag om og om igjen. Så er det noen som har noen middagstips til en fattig student som ikke har all verdens med kjøkkenutstyr men som er nokså glad i å lage mat? Alt mottas med takk, særlig oppskrifter som inneholder pasta!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Ok, det tipset her er kanskje litt kjedelig, men det er godt, lettvint og billig: pølsegrateng. Blir det et par ganger i måneden i dette studenthjemmet i alle fall :)

  • Kristine

   Jeg liker brokkoli-/blomkålgrateng skikkelig godt! Er jo egentlig mye av det samme, bare en del sunnere! :)

 • Jeg pleier å kjøpe inn en stor pose med First Price kyllingfilet, og laksefileter på Bunnpris (tilbud på mandager!) Da har jeg middag i evigheter! Favoritten min er laks med wokgrønnsaker og couscous!

 • Nam!
  Nudler? Heheheh.

 • Jeg legger ut ukens meny hver mandag. Kanskje du kan få noen tips her: http://www.lillesmurf.no/ukens-meny/ukesmeny-uke-132012-21380/

 • Pastacarbonara, tror det bare er pasta, egg og noe krydder ellerno :D er namnam! eller pasta med pesto og grønnsaker. Ta en titt innom matprat.no er masse godt der!

 • Hei Kristine.
  På bloggen min, idefull.no, finner du også noen lettvinte oppskrifter. :o)
  Tove