Follow:
Hverdagen, Musikk

Fra West End til videregående

Da jeg var i London i sommer, så vi Løvenes Konge, musikalen. Det er noe av det mest spektakulære jeg noen gang har sett! Den er basert på filmen; både musikken og historien er hentet derfra. Det som utmerker seg med denne musikalen for min del, er likevel ingenting av det, men det visuelle. Kostymene, kulissene – ja, alt – er helt fantastisk! Du føler virkelig at du er i Afrika! Det hele startet med at scenen ble fylt med dyr, og dårligere ble det ikke etter hvert!

Åsta viser frem de fine maskene!

Nå skal vi altså sette opp Løvenes Konge på skolen, og det er virkelig en utfordring! Det er så mye som skal klaffe og det er også mye å tenke på. Heldigvis er det ikke jeg som skal tenke på alt det. Jeg har mer enn nok med å konsentrere meg om å være gress og lære danser – for ikke å nevne at jeg også må klare å stå opp tidlig nok til å rekke øvingene!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply emilie m

  stilige bilder! ;)

  January 19, 2009 at 17:20
 • Reply siri

  kule bilder ;)

  January 19, 2009 at 20:52
 • Reply Astrid

  Lykke til med oppsetningen. Det går nok kjempebra – selv om du må stå opp tidlig… :)

  January 19, 2009 at 20:53
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.