Follow:
Musikk

Fylkesmønstring i UKM

Det blir arrangert fylkesmønstring i UKM i nabokommunen i helga, og der var selvsagt jeg i dag. Vi sang to nummer fra Hairspray på åpninga, og etterpå bestemte jeg meg for å se forestillingene. Nivået var så som så, slik det pleier være. Det ble litt kjedelig i lengden, men det var da noen høydepunkter innimellom også!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Så fine bilder! Dansing er vakkert å se på <3
  Håper det gikk bra da dere spilte :)

 • Sv: Tack! :D
  Åh vad kul att se på den! Skulle jag också vilja göra! Och fina bilder!

 • Nydelige bilder!

 • Nydelige bilder! Det var en god del høydepunkter da! : )

  Sv: Haha, tusen takk! :D Hvordan fant du bloggen min egentlig? x)

 • Utrolig stilige bilder ;)
  sv// Tusentakk!

 • sv: Haha, at du faktisk gidda og google meg tar jeg som et kompliment i alle fall! x) Hehe, tusen takk! :D

 • Nydelige bilder!