Follow:
Hverdagen

Gi meg en pause!

Det føles som om verden hater meg. Jeg kom i skriftlig eksamen. MATTE! Hvorfor? Hva har jeg gjort galt? Skal man bli straffet for ikke bestandig å velge det enkleste alternativet? Heldigvis har jeg fremdeles fjorten dager til å forberede meg, og etter mattetentamen i dag vet jeg i hvert fall hva jeg trenger å øve på. Men likevel. Hvoooorfor?

Enn så lenge er jeg i hvert fall glad det er langhelg nå, og jeg skal virkelig gjøre det beste ut av dagene. I morra skal jeg prøve hårkuren jeg fikk i posten i dag (som lukter godteri!) og gjøre alt jeg ikke har hatt tid til i det siste, på fredag blir det bytur, Stage Dolls-konsert og bursdagsfest, og resten av helga klarer jeg sikkert også å finne på noe morsomt!

Men aller mest gleder jeg meg til sommerferien nå, og til å føle meg fri. Da kan jeg endelig dra på kajakktur når det er vindstille, fordi jeg ikke er på skolen, jeg kan stå opp senere enn seks, jeg kan plukke markjordbær og følge etter sommerfugler, jeg kan dra på sykkeltur uten å måtte snu med en gang fordi jeg må rekke å legge meg i tide. Før har jeg alltid syntes det har vært litt leit å si at jeg ikke skal noe i sommerferien, men når jeg tenker meg om, så er det det som er det mest herlige: det å ikke ha noen planer! Det at man kan gjøre ingenting og alt, helt etter hva man føler for.

Share on
Previous Post Next Post

Se også