Follow:
Annet

Girl in Oslo

Det er ikke så lenge siden jeg kom inn døra på hybelen etter å ha hatt tre herlige dager i hovedstaden. Det har vært landsstyremøte i Senterungdommen, og ikke bare har vi vedtatt god politikk og lagt spennende planer for året, men jeg har også truffet mange nye hyggelige folk og fått høre i overkant mange tørre vitser. Fin helg!

Jeg har ikke tenkt å begynne å skrive om politikk på denne bloggen, men hvis dere har litt interesse for det, så har jeg en egen politisk blogg her. Blant annet kan dere lese om hvorfor jeg valgte å engasjere meg i Senterungdommen.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Pent bilde.
    Skulle ønske jeg også kunne engasjert meg i noe, men en mer uengasjert person kjenner jeg få av, haha. Får prøve meg på et verv i studentsamfunnet på skolen neste år..

  • Haha, da misforsto jeg! Så bra at jeg får til å komme likevel ;D

  • Nydelig bokeh ^^

  • Så fint at du har hatt tre fine dager! :)