Follow:
Uncategorized

Gjett hvem #1

Takk for de koselige kommentarene på det forrige innlegget! Jeg ble litt inspirert til å tegne mer, så her kommer det en helt ny en. Klarer dere se hvem det er? Det er en norsk blogger! Det er selvsagt Lena! Bra at noen greide gjette det! xP

Nå skal jeg sette meg ute i sola og jobbe med oppgaver til påskeeggjakten i morra. Jeg bruker som regel å lage rebus til søsknene og søskenbarna mine hvert år, og i år har jeg planer om å finne på noe skikkelig vrient. Gleder meg!

Share on
Previous Post Next Post
 • Utrolig fin tegning, men jeg klarer ikke å se hvem det er.. :/

 • Mia

  Du er kjempeflink!! Misunnelig.. Ida Wulff?

 • Jas

  Ser ut som noe Elenita hadde på seg for en liten stund siden? :)

 • Meg, meg! Tegn meg!

 • Flink du er. Klarer ikke se hvem det er, for leser ikke så mange blogger av de virkelig kjente.. :p

 • Elenita?

  uansett, du er utrolig flink. virkelig :D

 • Ojoj så flink du er! Kjempe:-)

  nesten som man skulle spurt om du ville tegnet header til meg, men skal ikke spørre om det altså:-) hehe

 • wow, this is so accurate and beautiful!