Follow:
Hverdagen

God jul!

God jul, alle sammen! Jeg har i hvert fall ei god jul, for jeg er så frisk som jeg kan forvente å være (og det er slett ikke noe å kimse av), det snør og det snør, jeg har vært på årets første skitur (bedre sent enn aldri), og jeg har spist pinnekjøtt to dager på rad. Snart skal jeg ta på meg rød leppestift og kjole jeg kan danse swing i og dra på julefest. Men først måtte jeg altså legge ut noen bilder av den fineste, mest glitrende juleplanten, som jeg tok med meg hjem til jul.

Håper dere også nyter juledagene!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Gitte

    Herlig! Jeg har faktisk ikke spist pinnekjøtt hittil, men håper det blir servert i løpet av de neste dagene siden det er så godt!

    December 28, 2014 at 00:01
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.