Follow:
Hverdagen

God påske!

Slik var min påskeaften – film og påskeegg i senga etter en lang dag ute i sola! Denne påskeferien har virkelig vært den fineste jeg kan huske, og det er litt trist at den nesten er over, men nå har jeg i hvert fall masse energi til å komme meg gjennom de to siste månedene mine på videregående. Mai skal bli superfantastisk, også skal sangeksamen i begynnelsen av juni gå kjempebra! (Resten av eksamenene skal selvsagt gå bra de også, men det tar jeg litt som det kommer!)

Håper dere har en flott 1. påskedag!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Miss Jones - Fotoblogg

  Så fint da! :D Virker som alle har hatt det fint. Jeg har hatt det superkjedelig og gleder meg til den er over :P

  April 24, 2011 at 18:34
 • Reply Karoline

  Det kommer til å gå kjempefint, du er jo så flink! :)

  Jeg grugleder meg til de neste to månedene. Gleder meg pga den morsomme russetiden og slutten på tretten års skolegang, og gruer meg pga de kjedelige dagene med pugging, pugging og atter pugging. Lurer på hva jeg kommer inn på!

  April 24, 2011 at 20:09
 • Reply Elin

  Det så ut som det var mye godt i det påskeegget:) jeg ga påskeegg til vennene mine jeg i år, de ble veldig glad for det^^ Fin blogg du har:)

  April 24, 2011 at 20:30
 • Reply Elena

  Håper du får en fin siste påskedag i morgen ;)

  April 24, 2011 at 22:59
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.