Follow:
Hverdagen

God påske!

Slik var min påskeaften – film og påskeegg i senga etter en lang dag ute i sola! Denne påskeferien har virkelig vært den fineste jeg kan huske, og det er litt trist at den nesten er over, men nå har jeg i hvert fall masse energi til å komme meg gjennom de to siste månedene mine på videregående. Mai skal bli superfantastisk, også skal sangeksamen i begynnelsen av juni gå kjempebra! (Resten av eksamenene skal selvsagt gå bra de også, men det tar jeg litt som det kommer!)

Håper dere har en flott 1. påskedag!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Så fint da! :D Virker som alle har hatt det fint. Jeg har hatt det superkjedelig og gleder meg til den er over :P

  • Det kommer til å gå kjempefint, du er jo så flink! :)

    Jeg grugleder meg til de neste to månedene. Gleder meg pga den morsomme russetiden og slutten på tretten års skolegang, og gruer meg pga de kjedelige dagene med pugging, pugging og atter pugging. Lurer på hva jeg kommer inn på!

  • Det så ut som det var mye godt i det påskeegget:) jeg ga påskeegg til vennene mine jeg i år, de ble veldig glad for det^^ Fin blogg du har:)

  • Håper du får en fin siste påskedag i morgen ;)