Follow:
Hverdagen

Good day sunshine!

I dag skal jeg til frisøren! Det er på høy tid, for jeg kan ikke engang huske sist jeg klipte håret. Det begynner å bli ganske tjafsete… Nå skal jeg skynde meg slik at jeg får sett litt av H20! Det er så lenge siden jeg har sett på tv om morgenen (eller tv i det hele tatt), og det må jo litt Sommermorgen til for at det skal være ordentlig sommer!

Pappa og jeg var forresten på rådyrjakt i går – med kamera, selvsagt. Bildene ble generelt veldig dårlige, men jeg skal lete gjennom dem etter noen det går an å vise frem senere!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply Hilde

  Fint bilde!

  August 4, 2009 at 11:29
 • Reply Maia Kristine

  Enig med Hilde, kjempefint bilde :D

  August 4, 2009 at 13:33
 • Reply Barbro

  Nydelig bilde !

  August 4, 2009 at 19:01
 • Reply Karoline

  Nydelig bilde! Bor du på en gård?

  Rådyrjakt? Må være spennende :)

  August 4, 2009 at 23:49
  • Reply Kristine

   Jeg bor på gård, ja. :)

   August 5, 2009 at 11:09

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.