Follow:
Hverdagen

Good day sunshine!

I dag skal jeg til frisøren! Det er på høy tid, for jeg kan ikke engang huske sist jeg klipte håret. Det begynner å bli ganske tjafsete… Nå skal jeg skynde meg slik at jeg får sett litt av H20! Det er så lenge siden jeg har sett på tv om morgenen (eller tv i det hele tatt), og det må jo litt Sommermorgen til for at det skal være ordentlig sommer!

Pappa og jeg var forresten på rådyrjakt i går – med kamera, selvsagt. Bildene ble generelt veldig dårlige, men jeg skal lete gjennom dem etter noen det går an å vise frem senere!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Fint bilde!

 • Enig med Hilde, kjempefint bilde :D

 • Nydelig bilde !

 • Nydelig bilde! Bor du på en gård?

  Rådyrjakt? Må være spennende :)

  • Kristine

   Jeg bor på gård, ja. :)