Follow:
Hverdagen

Good morning, Baltimore!

Det var veldig koselig i går! Vi spiste nachos, så Across the universe og Hairspray, tullet mye og koste med katta til Marita. Det ble ganske sent, men av en eller annen merkelig grunn greide jeg likevel å våkne tiiidlig i dag – så nå sitter jeg i halvsøvne og prøver å få gjort noe fornuftig!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Så koselig :) Hairspray-filmen er bra!

 • Strikke-Kari

  Det var superkoselig i går! :D

 • Så flott blogg du hadde! Kjempefint design!
  Hairspray er utrolig bra, en av mine yndlingsfilmer innen musical-sjangeren.

 • Jeg har den jubileumsutgaven av flåklypa. Vet du hva man må laste ned ? Takk for

 • Takk for tipset *

 • Tusen takk :)

 • Rebecca

  Vet det er en stund siden nå, men jeg vil bare påpeke at
  jeg synes det var fantastisk koselig denne kvelden jeg også^^ <3