Follow:
Hverdagen

Good night, sleep tight

Noen ganger legger jeg meg litt senere enn jeg egentlig burde, og som oftest angrer jeg en god del morgenen etter. Andre ganger, derimot, angrer jeg ikke i det hele tatt. Sånn som en kveld før denne uka, da dette var utsikten fra soveromsvinduet mitt rundt midnatt.

…nå ble ikke bildet så alt for bra, ettersom jeg faktisk skulle legge meg og ikke hadde tid til å styre med stativ, men det var helt utrolig i virkeligheten!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Oi, hadde utsikten min vært i nærheten av det der hadde jeg aldri gått til sengs. Men det er ganske fint å ikke legge seg før dagen plutselig er en ny dag og fuglene synger, slik iblant. Jeg har aldri vært den med mest selvdisiplin, så jeg gjør det kanskje litt ofte enn jeg bør, haha.

  • Så fiint! Hadde det der vært utsikten fra soverommet mitt, hadde jeg nok vært oppe hele natta for å få det med meg!

  • Den utsikten og solnedgangen må da være absolutt verdt å sitte oppe for :)

  • Å, så fint! Skulle ønske jeg hadde sånn utsikt fra soverommet mitt. :)

  • Syns bilde va kjempefint eg – nydelige udsikt =D

  • For en fantastisk utsikt! :D

  • Nydelig!

  • Nydelig bilde!

  • nydelig bilde! er noe spesielt over det jeg liker kjempegodt, vet ikke helt hva det er hehe.