Follow:
Foto

Guess we better wait till tomorrow

Det finnes bilder som kunne vært så bra, men så er det jo nødt til å være noe som ikke stemmer. Som dette bildet. Jeg skulle virkelig ønske jeg tok noen flere bilder akkurat da, men det er lett å angre i ettertid – og ikke fullt så enkelt å gjøre noe med det. Jaja. Håper fremdeles jeg kan få tatt flere portrettbilder snart, men da må jeg finne noen som vil stille som modeller.

Nå er det James Bond som står på planen, selv om jeg er sikker på at jeg har sett denne filmen i hvert fall en gang før!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Bildevilde - Foto og webdesign

    Kjenner til det der! skjer med meg hele tiden -.-

    October 17, 2010 at 02:01
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.