Follow:
Annet

Gullfisk

  

Tro det eller ei, men det er ikke for å være mystisk og utilgjengelig jeg er så dårlig til å blogge for tiden. Det er heller fordi livet mitt i det siste har bestått av skole, gitarspilling og soving – jeg har verken noe spesielt å skrive om eller å ta bilder av, og da blir det heller labert med blogging. Dessuten glemmer jeg hva jeg har tenkt å blogge om før jeg rekker å skrive det ned når jeg først kommer på noe …jeg er overbevist om at jeg har vært en gullfisk i et tidligere liv!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply Hilde

  Jeg har en fæl gullfiskhukommelse som veksler mellom å være gullfiskish og klisterhjerne. Siw mener russenavnet mitt bør være gullfisken. xP

  September 12, 2009 at 21:39
 • Reply Maren

  sv:

  på hvilken måte er skolepolitikken feil?

  Vi vil innføre nynorsk i norskfaget på lik linje med gammelnorsk, som noe man leser tekster fra og får et innblikk i, men som man slipper å pugge grammatikk i. De færreste bruker nynorsk i hverdagen, og måten faget hånteres på i skolen nå, bidrar i de fleste tilfeller til å bygge opp et hat mot nynorsk. Nynorsk og bokmål skal også sidestilles, slik at de som skriver nynorsk skal få lov til det, og de som skriver bokmål skal få lov til det.

  Karakterer på lærere er selvsagt for å gi lærerne noe å strekke seg etter, det finnes så utrolig mange dårlige lærere i systemet, og karakterer vil vise hvem som trenger ekstra oppfølging for å bli bedre. Jeg hadde selv veldig dårlige lærere i matte og naturfag og det drepte all glede jeg noensinne kunne hatt for faget. Dette er forøvirg UNGE Høyres politikk, og ikke Høyre.

  Anonyme prøver vet jeg faktisk ingenting om, så det kan jeg ikke svare på.

  :)

  September 13, 2009 at 11:44
  • Reply Kristine

   Takk for bra svar! :)

   Det du skriver om nynorsk er veldig likt det jeg selv mener (jeg synes nynorsk bør tidligere inn i skolen, og at man skal kunne velge nynorsk “grammatikk” som et valgfag senere), men slik det ofte blir fremstilt virker det som om høyre vil at det skal bli valgfag på linje med tysk, fransk, osv.

   Jeg har selvsagt hatt en del dårligere lærere jeg også, men mener det blir feil at elevene skal sette karakterer på lærerne ettersom de fleste elever ikke klarer se på saken på en ordentlig måte. Det er ofte sånn at hvis én elev først har noe mot en lærer, sprer det seg fort misnøye. Det er mye viktigere å jobbe for å få en bedre dialog mellom elevene og lærerne, for etter min erfaring ordner det meste seg hvis man er flink til å gi tilbakemeldinger. Likevel skjønner jeg problemstillingen.

   September 13, 2009 at 12:05
 • Reply Donaji

  Så søt gullfisk!:D <3

  September 13, 2009 at 17:50
 • Reply Peach pony

  Hihi, så søt du er.

  September 15, 2009 at 21:05
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.