Follow:
Hverdagen

Gøy på landet!

Jeg var ute og gikk tur igjen i dag (dessverre har jeg ingen bevis ettersom Mr. iPod sviktet meg) da jeg plutselig hørte noen lyder borte fra skogen – og som jeg skvatt! Det neste jeg ser er to tønnelignende skapninger som springer inni krattet ved siden av veien. Jeg går litt videre, og igjen kvepper jeg til da enda et slikt dyr springer over veien. Først da ser jeg at det er grevlinger… (Jeg har hørt skumle historier om at grevlinger biter.)

Today, when I was out for a walk, I suddenly heard some noises from the bush next to the road. Then I see some barrel-like creatures running away from me. I walk on, and another creature crosses the road in front of me. I was terrified! Especially when I saw that they were badgers, as I’ve heard some pretty nasty stories about them. I’ve never seen one before in real life, though. I hope I won’t encounter them again!

I think I prefer these badgers (OBS! Very annoying song!)

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Elise

    Jeg hadde fått panikk om jeg hadde møtt grevlinger!

    June 10, 2009 at 22:30
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.