Follow:
Hverdagen

Høsten kom tidlig

Nå har høsten tydeligvis satt i gang for fullt. Det blåser ute, og det er kaldt. Jeg har trukket inn på rommet mitt med tekoppen, jeg har funnet tilbake til høstmusikken (som jeg egentlig hører på resten av året også), og jeg har lest bok. Noe sier meg at det er slik tiden fremover kommer til å være om jeg ikke tar meg litt sammen og finner på noe annet i stedet. Det er fint nok å drikke te og lese, men det finnes definitivt bedre ting å bruke livet sitt på.

Men i dag synes jeg at jeg har fortjent det, for i dag tok jeg nemlig teoriprøven – og sto, til tross for en god dose nerver og litt lite øving!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Elise

  Æsj, har vært høstvær i dag gitt. Håper fortsatt at det fine sommerværet fra forrige uke kommer enda en tur på besøk før høsten kommer for fullt! Jeg syns det er litt for tidlig til å finne frem høstjakka og litt varmere sko. Gratulerer med bestått teori :)

  August 24, 2010 at 21:31
 • Reply mmaddiiee

  jeg gleder meg til høsten, selv om den har kommet til trondheim allerede. jakker, gensere og skjerf <333

  August 24, 2010 at 22:05
 • Reply Naitzel

  Det er altså en helt spesiell kvalitet over bildene dine. Jeg beundrer talentene dine virkelig! Inspirerende, og noe å strebe etter :)

  August 24, 2010 at 22:21
 • Reply Hilde

  Gratulerer med bestått teori!

  Jeg husker jeg leste som en gal før jeg skulle ta den og strøyk med tretten feil. Andre gangen strøyk jeg med ni feil før jeg endelig bestod med fire feil. Det var en enorm lettelse!

  August 24, 2010 at 22:31
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.