Follow:
Bøker

“Han bar heile livet rundt på ei einsemd, som ein gitarkasse.”

Brenn huset ned – Frode Grytten
Brenn huset ned handler om The Clash. Som gammel The Clash-fan (hør London Calling og bli frelst dere òg) og ny Grytten-fan, så måtte jeg lese denne. Grytten skriver med slik fantastisk driv. Boka er virkelig verdt å lese bare for de gode skildringene. Så gir det noe ekstra også når man har musikken til Strummer og gjengen summende i bakhodet.

Eleanor & Park – Rainbow Rowell
Dette var ei bok jeg plukka opp på biblioteket en dag like før sommerferien begynte og jeg ville ha noe enkelt å lese. Hm, tenkte jeg etterpå, likte jeg egentlig denne? For den er skikkelig typisk tenåringskjærlighetsroman, og noen ganger kan det være litt fint, mens innimellom blir det altfor mye kliss. Stort sett var Eleanor & Park ganske fin, men noen deler ga meg mest lyst til å legge bort boka og håpe på at det ville være litt mindre slikt når jeg plukka den opp igjen: “I don’t like you, Park,” she said, sounding for a second like she actually meant it. “I…” – her voice nearly disappeared – “think I live for you.”

Men noen deler var veldig fine og ekte, så hvis du liker slikt, så trenger ikke denne være så dum sommerlesning!

Ellers så gleder jeg meg til å lese masse, masse i sommer. Av alt mulig. Men gjerne noe relativt lettlest, også vil eg lese meir nynorsk, for det gjer eg alt for sjeldan. Noen som har tips til meg?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Karen Anna

  haha, skjønner hva du mener om eleanor & park! tenkte det samme, men alt i alt så likte jeg den. leser fangirl nå, og liker den kanskje litt bedre så langt.

  June 22, 2015 at 20:36
  • Reply Kristine

   Har vurdert å lese Fangirl også, men ble litt avskrekka etter E&P. Kanskje jeg skal prøve likevel da!

   June 22, 2015 at 21:11

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.