Follow:
Bøker, Musikk

Harry Potter playlist

For å komme i den rette stemningen til filmen, kommer jeg til å skrive om litt forskjellig denne uka som har med Harry Potter å gjøre. Jeg håper dere ikke blir for lei av Harry Potter-snakket og kan forsikre dere om at jeg nok kommer til å gå tilbake til normalen etter premieren!

Til å begynne med har jeg satt sammen en spilleliste med noe filmmusikk og wizard rock. Det finnes dessverre ikke noe særlig wizard rock på spotify, så jeg har linket dem til MySpace!

Wizard rock er utrolig sært, men veldig underholdende hvis du hører på teksten! Likevel ikke noe jeg vil anbefale å høre på for lenge av gangen!

To get in the right mood for the premiere of The Half-blood Prince, I’ve made another playlist – this time it’s Potter themed! Enjoy!

Share on
Previous Post Next Post

Se også