Follow:
Hverdagen

Helgeslutt

Helga er snart over, men det har vært ei veldig fin helg! I går så jeg på fredspriskonserten, som var like fantastisk som alltid! Om dere ikke fikk den med dere (fordi dere kanskje av en eller annen merkelig grunn prioriterte å se X-faktor), ligger den på NRK nett-tv. Stemningen på fredspriskonsertene er så fin, og dessuten oppdaget jeg ny musikk jeg kan høre på fremover også.

Ellers har jeg omsider fått begynt å skrive fordypningsoppgaven i norsk, og juleferien ser plutselig litt lysere ut. Må være tidenes nedtur å måtte sitte hele juleferien med skolearbeid… forhåpentligvis blir jeg ferdig før det! I dag var jeg også på julemarked, og selv om jeg nesten frøs av meg tærne, var det koselig! Fikk kjøpt litt julegaver, og nå vet jeg sånn omtrent hva jeg skal gi folk!

Sånn. Det var den oppsummeringa av helga, så kan jeg se tilbake neste år og mimre litt. Nå skal jeg på julekonsert, der jeg skal ta litt bilder og synge i kor. Ha en fin kveld!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Marlene

  Så fredspriskonserten jeg også! Fint å høre det ikke var bare jeg som nedprioriterte x-factor. Fredspriskonserten er jo så FIN! Må få det med meg hvert år. Og denne prisen var jo veldig spesiell også synes jeg :)

  December 12, 2010 at 16:54
 • Reply Une Sesilie

  Virker som om du har hatt en fin helg :) Drid å måtte jobbe med skolearbeid i juleferien. Det må jeg også. Må jobbe med både særemne og en stor oppgave i biologi…

  December 14, 2010 at 17:08
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.