Follow:
Hverdagen

Here comes the cold

Omsider merker jeg at vi har kommet til november. Bakken er hvit av frost når jeg står opp om morgenen (selv om jeg nesten ikke kan se det i mørket), jeg nærmest sklir bortover veien til bussen, og det er iskaldt ute (og inne)! Jeg tror det har vært minusgrader stort sett hele tiden siden mandag…

Selv om det naturligvis er litt plagsomt, er det også ganske fint i grunn. Jeg liker å fryse litt, å ha en grunn til å ha på meg den største jakka jeg har – og å vite at det snart er jul. For det er det jo faktisk! Det er faktisk bare 42 dager igjen til julaften, tenk dét! Og det er bare 19 dager igjen til 1.desember! Tiden flyr!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Liljen

    Så fin blogg du har :)

    November 16, 2009 at 23:40
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.