Follow:
Film og tv, Hverdagen

He’s a tramp, but I love him

Jammen ble det ikke hvitt ute! Nå knitrer det når man går over gårdsplassen ute, og treet jeg tok bilde av før i dag har masse snø på greinene. Da jeg var på besøk hos bestemor før i kveld, hadde hun bakt pepperkaker også – julestemning, sa du?

Nå har jeg nettopp sett Lady og landstrykeren også. Den er så søt! Jeg tror det er en evighet siden sist jeg så den, i hvert fall ti år!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • har ikke sett den på fryktelig lenge! må se den snart, hihi

  • Lady & Landstrykeren er en av mine favoritter fra Disney!! :)

  • Du er så heldig som har snø ute! Bare frost her :( Syns det skal komme snø hit også, nå er det på tide! Lady og langstykeren er det lenge siden jeg har sett. Jeg elsker disney filmer, de er så utrolig koslige :)

  • ååå den er fiiin.

  • herlig film, elsker disney.