Follow:
Bøker

Hestenes Klan – Live Bonnevie

Denne gangen er det Hestenes Klan av Live Bonnevie som står for tur i bokbloggturneen. I går blogget Elliken, i dag er det min tur, og i morgen er det Mia Isabella som skal skrive sin mening om boka.

Mange år med trening har gjort Amanda Fivel til en vellykket sprangrytter, helt til faren en dag bestemmer at hun skal begynne å ri små islandshester. Dette blir en ny utfordring for Amanda, en hun ikke helt skjønner selv, og den innebærer mye mer enn hun først antar. Ikke bare må hun forandre måten hun ser hester på; også synet hennes på sin egen familie blir forandret!

Dette er ei veldig grei bok på alle måter – den er lettlest og spennende! Jeg syntes dessverre den var veldig forutsigbar med et ganske enkelt plott, og jeg fikk etterhvert inntrykk av at boka prøvde å fremstå som mer mystisk enn den var. Prologen er etter min mening veldig misvisende, og hele den delen av handlingen tittelen viser til kunne for min del like gjerne vært kuttet og byttet ut med noe mer realistisk. Ellers syntes jeg boka var fint skrevet, selv om jeg gjerne kunne tenkt meg enda flere naturskildringer.

Alt i alt ei gjennomsnittlig bok. Den kunne vært mye bedre, men den er ikke dårlig heller! Har du ei lillesøster som er glad i hester, vil nok denne boka være ypperlig for henne. Søstera mi ba i hvert fall om å få lese boka så fort hun så tittelen!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Bokbloggturnéen » Blog Archive » Onsdagens blogg om Hestenes klan

    […] går var det Kristine Graneng som hadde innlegg i ukas […]

    May 14, 2010 at 08:49
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.