Follow:
Foto, Hverdagen

Hester i blomsterenga

Jeg har aldri vært noe særlig til hestejente, til tross for at jeg har kjent veldig mange som har vært (og er) det. Likevel er jeg ganske fascinert over hester – de er skikkelig fine dyr! Hestene ovenfor er naboene sine, og det var de jeg prøvde å ta bilde av før en dag. Den ene var egentlig mest interessert i å prøve å spise meg, men heldigvis klarte den ikke det. Det ble ikke særlig mange bra bilder, for jeg syntes det var vanskelig å få tatt bilder fra en bra vinkel uten at alt mulig som gjerder og trær kom i veien, men noen ble det da!

Nå er jeg nesten nødt til å stikke på kjøretime! Jeg gleder meg nesten litt, selv om jeg sikkert blir nødt til å kjøre i rundkjøringer i dag også. Jeg hater virkelig rundkjøringer…

Share on
Previous Post Next Post

Se også