Follow:
Foto, Hverdagen

Hester i blomsterenga

Jeg har aldri vært noe særlig til hestejente, til tross for at jeg har kjent veldig mange som har vært (og er) det. Likevel er jeg ganske fascinert over hester – de er skikkelig fine dyr! Hestene ovenfor er naboene sine, og det var de jeg prøvde å ta bilde av før en dag. Den ene var egentlig mest interessert i å prøve å spise meg, men heldigvis klarte den ikke det. Det ble ikke særlig mange bra bilder, for jeg syntes det var vanskelig å få tatt bilder fra en bra vinkel uten at alt mulig som gjerder og trær kom i veien, men noen ble det da!

Nå er jeg nesten nødt til å stikke på kjøretime! Jeg gleder meg nesten litt, selv om jeg sikkert blir nødt til å kjøre i rundkjøringer i dag også. Jeg hater virkelig rundkjøringer…

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Hestebildene ble skikkelig fine. Så harmonisk :)

  Lykke til på kjøretimen! Rundkjøringer er ikke så ille, og nå er det ikke så mange biler ute og kjører heller, så du slipper alt rotet ;)

  • Kristine

   Det var mange nok! Det gikk bra da, men jeg er skikkelig dårlig på å vite når jeg skal kjøre. Har i hvert fall kommet så langt at jeg ikke kveler bilen i rundkjøringa lenger. Det er flaaaut!

 • Fine :)
  Hadde kjøretime her om dagen og har dei på Notodden som har 3 stooore rundkjøringar. Moro.

 • Mia

  Fine bilder :-)
  Liker ikke rundkjøringer noe særlig jeg heller..blir alltid helt desorientert av de, særlig når det er mye trafikk og mange utkjøringer. ><

 • sv: Vet du? Det skjønner ikke jeg heller. Jeg klarer ikke å slite ut sko uansett hva jeg gjør med dem.. Men skoene er veldig fine når de er slitt..

 • :)

 • I found your blog because I was looking at The Gathering again (despite having not been there for ages) and found it so inspiring! Gorgeous photos ^^ and I think I’ve finally sussed out my camera thanks to your post of tips =D

 • herlige bilder. likte veldig godt bilde 1!
  håper du hadde en bra kjøretime da! :)

 • Helt nydelig :D