Follow:
Hverdagen

Hin und zurück

Vi var om bord på båten like før to på tirsdag  og gikk opp på dekk etter å ha satt fra oss sakene våre på lugaren. Disse bildene er tatt på tur ut Oslofjorden. Som dere ser, så var det nok ikke skyfri himmel, men varmt var det!

Onsdag klokka ti kom vi omsider til Kiel. Jeg syntes ikke det var en spesielt fin by (etter det jeg så), men kjøpesenteret vi var på (Sophienhof) hadde et veldig trivelig marked med masse frukt og slikt i førsteetasje! Jeg var også innom H&M og fant en del, blant annet to skjørt og en blazer. Vi var innom en matbutikk også – og jeg ble helt overveldet over utvalget av Kindersjokolader! Det skulle nesten ikke vært lov!

Resten av dagen satt jeg på dekk, leste Harry Potter, drakk melk med pistasj og kokos-smak og ble solbrent på knærne. Under middagen (som var utrolig god! buffé!) gikk vi under Øresundbrua, og dere kan så vidt se den i horisonten på det siste bildet.
I går var vi i Oslo nesten hele dagen, og jeg skal vise dere noen bilder derifra i morgen. Håper dere har hatt ei fin uke også! Nå skal jeg pakke alt godteriet ut av sekken og hjelpe mamma med å rydde!

Random.org har forresten trukket vinneren av konkurransen, og den heldige er (..trommesolo): Veronica! Gratulerer! Det var nok ikke jeg som hadde pakket meg inn i rundballplastikk, men en rundball var det i hvert fall! Du skal få pakken så fort som mulig!

I had a nice trip to Kiel this week! I didn’t really do much, but sitting on the deck reading is quite enjoyable. On Wednesday, we arrived in Kiel, and though I wasn’t too impressed by the city, I did do some shopping (at H&M, haha)!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Hilde

  Wow, var melk med pistasj og kokos godt?

  July 3, 2009 at 17:07
  • Reply Kristine

   Tja, ganske! Smaker akkurat som pistasjis. :)

   July 4, 2009 at 17:24

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.