Follow:
Hverdagen

Hold on to what you know you’ve got

Det har vært forferdelig mye å gjøre i det siste. Så mye å gjøre at jeg helst vil legge meg under dyna og bli der, men saken er, at hvis man gjør det, blir det bare enda mer å gjøre. Heldigvis ser tida fremover litt mer overkommelig ut (foreløpig), og på fredag har jeg en fridag! Jeg holder fast på filosofien min om at det går an å finne noe positivt i det meste (selv om det er fryktelig vanskelig noen ganger), så det skal nok gå veien dette også.

Jeg har forresten bestemt meg at – så fort jeg får tid – skal jeg begynne å leke meg mer med kamera igjen. Jeg blir så inspirert av folk som er flinke til å ta bilder – flinke til å være kreative, til å eksperimentere med lyset, og jeg kan jo ikke være noe dårligere jeg heller. Jeg har allerede en del ideer jeg vil gjøre noe med, men som sagt må jeg vel vente til jeg får tid. Fredag!

Share on
Previous Post Next Post

Se også