Follow:
Hverdagen

Hold on to what you know you’ve got

Det har vært forferdelig mye å gjøre i det siste. Så mye å gjøre at jeg helst vil legge meg under dyna og bli der, men saken er, at hvis man gjør det, blir det bare enda mer å gjøre. Heldigvis ser tida fremover litt mer overkommelig ut (foreløpig), og på fredag har jeg en fridag! Jeg holder fast på filosofien min om at det går an å finne noe positivt i det meste (selv om det er fryktelig vanskelig noen ganger), så det skal nok gå veien dette også.

Jeg har forresten bestemt meg at – så fort jeg får tid – skal jeg begynne å leke meg mer med kamera igjen. Jeg blir så inspirert av folk som er flinke til å ta bilder – flinke til å være kreative, til å eksperimentere med lyset, og jeg kan jo ikke være noe dårligere jeg heller. Jeg har allerede en del ideer jeg vil gjøre noe med, men som sagt må jeg vel vente til jeg får tid. Fredag!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Det er veldig slitsomt i perioder hvor det er alt for mye å gjøre. Håper det roer seg ned snart! :)

  Og jeg gleder meg til du får bedre tid slik at du kan gjøre noe med ideene dine! Slikt er alltid så spennende. ^^

 • Det er slitsomt når det er mye å gjøre, men gleder meg til du får bedre tid til å ta bilder osv! :)

 • åh, ja. ingenting er bedre enn noen idéer :)

 • jeg får ingen ideerer og hvis jeg for dem blir jeg skuffet, fordi jeg klarer ikke å ta bilder slik jeg hadde tenkt meg, derfor tar jeg bare kameraet og tar bilder og blir fornøgd med det som blir. :/

 • glee <3

 • Har det selv veldig travelt for tiden. Er så stress. Men jeg gleder meg til vi får se mer fra deg, hihi.

  Ah. Jeg elsker virkelig glee!

 • Elsker glee=) kjenner igjen den følelsen å ville begrave seg under dyna,men som du sier; da blir det mer å gjøre.

 • svar/ oi, takk :) tihih.