Follow:
Foto, Hverdagen

Home; residence, house, apartment, flat, accommodations, quarters, lodgings.

Siste blikk på hjemme før jeg igjen blir byjente. For i morgen er det tilbake til Trondheim selv om ferien ikke er helt over enda. Og selv om jeg kanskje har et hjem i Trondheim og, i hvert fall et midlertidig et, så føler jeg meg likevel ganske borte uten mamma sine middager og rommet mitt der senga står sånn at jeg får gardinene i ansiktet når jeg sover.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Landskapsbildene dine er så nydelige! Spesielt det øverste :)

  • Nydelige bilder! :) Haha, sengen min pleide også å stå slik at jeg fikk gardinene i ansiktet, men jeg har flyttet sengen. Flaksende gardiner var ikke den eneste grunnen… Det var også edderkopper og veps. Det er ikke så koselig å våkne midt på natten med en diger edderkopp på hodeputa.

  • wow, nydelig! spesielt det øverste:)

  • Nydelige bilder <3

  • wow!

  • Elsker det første bildet!