Follow:
Film og tv

Hookah smoking caterpillar

Jeg har nettopp tatt en titt på rollelista til Alice in Wonderland (Tim Burton sin versjon som skal komme til neste år), og jeg ble positivt overrasket da jeg så at Alan Rickman skal spille kålormen. Perfekt match, eh? Jeg tror nesten ikke det går an å finne noen som er flinkere til å spille gretten enn Rickman!

Good news! Alan Rickman is having the role of the caterpillar in Tim Burton’s adaption of Alice in Wonderland. Sounds promising, eh? There is no one who’s better at being grumpy than Rickman.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Vilde

    åå, jeg gleder meg sånn! Tim Burton er jo bare genial.

    June 15, 2009 at 23:52
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.