Follow:
Musikk

Høstens spilleliste

Det er så typisk at man hører på dyster musikk om høsten når det blir mørkere om kvelden og det ofte blåser og regner ute, og jeg har en del slike sanger som jeg sjeldent hører på når det ikke er høst. Om høsten hører jeg også oftere på hele album enn ellers, og derfor tenkte jeg jeg skulle skrive litt om de albumene jeg hører mest på om høsten!

 • The Invisible Band – Travis
  Jeg har alltid forbundet dette albumet med høsten, kanskje mest fordi jeg kjøpte det om høsten, men også fordi det har den rette stemningen! Dette er det albumet Sing er på, men favorittene mine er Side, Pipe Dreams og Safe. Last Train er den sangen på albumet som desidert er mørkest, men også veldig fin! Av en eller annen grunn finnes ikke albumet på Spotify lenger, men har du det ikke allerede, bør du absolutt kjøpe det!
 • A Rush of Blood to the Head – Coldplay
  Jeg liker veldig godt de to første albumene til Coldplay, og jeg var ganske usikker på hvilket av de to jeg skulle velge til denne spillelista, men jeg bestemte meg til slutt for dette ettersom det er det jeg liker best som album. Albumet går litt opp og ned i stemning og er ganske fint sånn sett! Favorittsangene mine er In my place, Green Eyes og The Scientist!
 • Continuum – John Mayer
  Jeg begynte ikke å høre på John Mayer før nå nylig, og det er synd, for jeg har virkelig gått glipp av noe! Continuum er nærmest perfekt! Et typisk “høstalbum” er det nok kanskje ikke, men jeg måtte nesten ta det med så mye jeg har hørt på det i det siste. Spesielt godt liker jeg Gravity og versjonen hans av Bold as love, men hvilken av sangene jeg vil høre på avhenger egentlig bare av humøret! De er fantastiske alle sammen!
 • Dire Straits – Dire Straits
  I fjor hørte jeg en del på dette albumet mens jeg gjorde lekser (noe som skjedde… veldig ofte), og jeg liker det godt fordi det er temmelig laidback med en del tøffe rytmer. Favorittene mine akkurat nå er Six Blade Knife og Water of Love!

Spotify-spillelista er her hvis dere er interesserte. Ellers så lurer jeg på om dere har noe spesielt dere hører på når det er høst?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

 • Reply Oda

  Elsker Coldplay! For tiden hører jeg mest på La Roux, Ane Brun, Big Bang og Kings of Leon :)

  August 26, 2009 at 20:54
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.