Follow:
Hverdagen

Huttetu, så kaldt det er!

Da jeg dro på skolen i dag var det 16 minusgrader – s e k s t e n! Så glad jeg har ei diger jakke jeg kan gå rundt i, for i tillegg til at det ser ut som om jeg er ganske stor og har masse muskler, holder den meg god og varm! Det er godt å kunne krype under et teppe når man kommer inn også. Nå ligger jeg på sofaen og forbereder en liten overraskelse til dere til i morgen. Stay tuned! Jeg tror det skal bli bra!

Om et par timer skal dessuten jeg og mamma på Bjørn Eidsvåg-konsert.. det blir kjempekoselig! Jeg bruker som regel bli litt snurt når mamma insisterer på å høre på Bjørn Eidsvåg i bilen (fordi jeg helst vil høre på andre ting – som John Mayer), men noen ganger er det greit det også!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Herlige bilder! Rett og slett nydelige. :)

    -16 er kaldt. Alt for kaldt. Gleder meg allerede til sommeren!

  • åh, så herlige vinterbilder! :D likte spesielt det første siden jeg synes det var litt bedre komposisjon i det. Veldig stilig redigering!

    Gleder meg til overraskelse da ^^

  • Så fine bilder, Bjørn Eidsvåg hørtes faktisk utrolig koselig ut nå :)

  • likte det nederste. vakkert :)

  • Kjempe fine bilder ;). Sjå oss var det -25! E satt i stua hele dagen og fyra i ovnen for det var så kaldt i huset.

  • Kaldt her i Dublin også nå :/ Helt herlige bilder da! ;)