Follow:
Hverdagen

Huttetu, så kaldt det er!

Da jeg dro på skolen i dag var det 16 minusgrader – s e k s t e n! Så glad jeg har ei diger jakke jeg kan gå rundt i, for i tillegg til at det ser ut som om jeg er ganske stor og har masse muskler, holder den meg god og varm! Det er godt å kunne krype under et teppe når man kommer inn også. Nå ligger jeg på sofaen og forbereder en liten overraskelse til dere til i morgen. Stay tuned! Jeg tror det skal bli bra!

Om et par timer skal dessuten jeg og mamma på Bjørn Eidsvåg-konsert.. det blir kjempekoselig! Jeg bruker som regel bli litt snurt når mamma insisterer på å høre på Bjørn Eidsvåg i bilen (fordi jeg helst vil høre på andre ting – som John Mayer), men noen ganger er det greit det også!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

6 Comments

 • Reply Mette

  Herlige bilder! Rett og slett nydelige. :)

  -16 er kaldt. Alt for kaldt. Gleder meg allerede til sommeren!

  November 30, 2010 at 18:13
 • Reply marlene

  åh, så herlige vinterbilder! :D likte spesielt det første siden jeg synes det var litt bedre komposisjon i det. Veldig stilig redigering!

  Gleder meg til overraskelse da ^^

  November 30, 2010 at 20:44
 • Reply iseliniselin

  Så fine bilder, Bjørn Eidsvåg hørtes faktisk utrolig koselig ut nå :)

  November 30, 2010 at 21:17
 • Reply maja

  likte det nederste. vakkert :)

  November 30, 2010 at 21:44
 • Reply Alex York

  Kjempe fine bilder ;). Sjå oss var det -25! E satt i stua hele dagen og fyra i ovnen for det var så kaldt i huset.

  December 1, 2010 at 00:21
 • Reply Carina

  Kaldt her i Dublin også nå :/ Helt herlige bilder da! ;)

  December 1, 2010 at 16:17
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.