Follow:
Film og tv, Hverdagen

Hva passer ikke inn?

Jeg var i Trondheim i går sammen med Donaji, og ikke bare hadde jeg en fin dag – jeg fikk også kjøpt meg litt klær, byttet skoene og kjøpt første sesong av Rome og Hannah Montana-filmen. Vi så sistnevnte i gårkveld, og den er ganske søt (typisk Disney)!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Den har jeg også sett, jeg syns det var søt, litt sånn kosefilm:)

 • rebecca

  Hvis vi skal svare på spm i overskrifta så vil jeg si at HM og Rome ikke passer sammen, men må det passe sammen da?
  Koselig å være innom litt av både det tøffe og søte :P

  • Kristine

   Du er skikkelig observant, Rebecca! Og ja, må jo ha en balansegang! xP

 • Husker jeg også elsket å se på filmer jeg egentlig følte meg for gammel for da for noen år siden, og det heender det blir en nå også. Man skal jo holde seg ung! ;D

 • Sv: Takk! :D

  Hannah Montana filmen har jeg ikke sett. Men tror nesten jeg må se den en gang!

 • SV: har du også bamboo one? :) Jeg vet at man kan viske med de fleste penner til tegnebrett, men jeg har ikke fått det til med mitt i allefall! Så hvis du har bamboo one, kanskje du kan vise meg hvordan?

 • Haha! Selv om det er litt barnslig, så er det jo litt artig med slike filmer også:p

 • Hannah Montana-filmen er skikkelig fiin :)

 • Sv: Tusen takk :D

  Jeg tror ikke jeg skal si hva jeg synes om Hannah Montana. Men jeg tror Rome er en fin serie da :)

 • Så kule sko!! Og fin blogg btw:)