Follow:
Hverdagen, Musikk

Hvem har stjålet tertene?

Kan si så mye som at det ikke er jeg… eller? Svaret får dere vite om dere kommer og ser Alice i Underland klokka tre (15.00) på Byscenen i Trondheim nå på lørdag! Siste sjanse til å se forestillinga og også siste sjanse til å se meg i lilla kattekostyme! Jeg skal garantere masse energi fra scenen! Billetter kan fremdeles kjøpes her.

Men nå skal jeg slutte å mase om det, for nå tror jeg dere skal ha fått med dere hva dere, i hvert fall de av dere som er i Trondheimsområdet, skal på lørdag! Jeg (og resten av gjengen) drar inn til byen i morra, så da blir det stille her – men som sagt, blir det ikke så stille på Byscenen!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Det hadde vært veldig fristende å dra dersom jeg var i Trondheimsområdet! Men, det blir nok Annie her i Oslo istedet :)

  • Ah, nå har jeg funnet en blogg som jeg vil følge :) Og det var din blogg, du er utrolig dyktig, jeg har sett gjennom alle kategoriene dine og arkivet, stalker jeg har blitt. Sånn går det når man er så flink som deg! :- )

    Gleder meg til å se hva annet du tar bilder av i fremtiden.
    Klem fra Katinka

  • PS: Det var ikke en aprilsnarr :)

  • snygg header! :)

  • :) Hehe ja, boken har allerede hjulpet meg! Så var en god invistering! :-D