Follow:
Hverdagen

Hvor ble det av de fine høstdagene?

 
Bildene jeg tok den eneste dagen det var fint vær i september

Det har regnet og blåst uten opphold i snart to uker, og jeg er virkelig lei nå. Jeg hadde håpet jeg kunne få tatt noen fine høstbilder, men greinene er snart bare og det er så grått ute at alt ser livløst ut. Kanskje jeg bare må godta at det er slik høsten skal være…

Hadde det enda vært sånn at jeg kunne si at det var fint å kunne sitte inne og drikke kakao og lese, men neida – jeg har fullt opp med skolearbeid og andre ting jeg er nødt til å gjøre. I løpet av helga har jeg riktignok bestemt meg for at jeg må bli mye flinkere til å få gjort unna ting i ukedagene, slik at jeg får helga fri til å gjøre akkurat det jeg vil!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

6 Comments

 • Reply Oda

  Du tar så fine bilder!

  September 27, 2009 at 12:24
 • Reply Marit

  Samme her! I dag er første dagen med sol på noe som virker som en evighet!

  September 27, 2009 at 15:39
 • Reply Lone Rose

  Hei! Jeg kom tilfeldig innom bloggen din for noen dager siden, og jeg digger den! Jeg kan love deg at du har fått deg en ny fast leser!

  Utrolig fine bilder forresten!

  September 27, 2009 at 16:49
  • Reply Kristine

   Tusen takk! Det er alltid like hyggelig å høre! :)

   September 27, 2009 at 16:56
 • Reply Elise

  Nydelige bilder!

  September 27, 2009 at 17:25
 • Reply Linn

  Innså nettopp det motsatte, at her i Oslo husker jeg ikke sist det regnet. Vi har kjempefint høstvær, i går var det så varmt at det holdt med genser. Får håpe regnet tar slutt snart, da :)

  September 27, 2009 at 22:23
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.