Follow:
Annet, Hverdagen

I glasshus (og om å få pakker i posten)

Jeg liker vinterhagen vår. Jeg liker å sitte der når det er sol, men for kaldt til å sitte ute. Jeg liker å sitte der når det regner, og jeg kan høre dråpene mot taket. Men aller best liker jeg å sitte ute på verandaen mens sola skinner og fuglene kvitrer. “Sola skinner og fuglene kvitrer” er forresten usedvanlig oppbrukt, men jeg skjønner det godt! Det er fint når sola skinner og fuglene kvitrer. Det gjør meg som regel i bedre humør, selv om jeg har hatt en dårlig dag.

Noe annet som gjør meg i godt humør, er at jeg har en pakke som ligger og venter på meg på butikken nå. Jeg liker å få pakker – faktisk så godt at jeg gikk hjem fra butikken forrige fredag med to pakker under armen – mens det haglet. Alt for å hente pakkene, liksom. Håper det ikke blir like dramatisk denne gangen…

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Elise

  Vis frem hva du har fått i pakkene da! :)

  April 24, 2010 at 17:31
 • Reply Line R

  Pakker er altid morsomt å få. Jeg brukte poengene mine på noe småtteri på pointshop for noen uker siden. Bare det var gøy å gå :D

  April 24, 2010 at 17:57
 • Reply Linnea ♥

  Kikar in och önskar dig en toppen mysig kväll.

  Kram !

  April 24, 2010 at 18:20
 • Reply amalie

  Kom akkurat over bloggen din nå og…. Den var bre så….. fin. :)

  April 24, 2010 at 22:25
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.