Follow:
Hverdagen

I put my trousers on, have a cup of tea, and I think about leaving the house

 
Klokka er ti over halv sju, og jeg har allerede vært våken i ei og ei halv time. Det beste er at jeg er temmelig uthvilt siden jeg var flink og la meg tidlig i går kveld! Det har jeg forsåvidt gjort hver kveld i det siste, men det har som oftest endt med at jeg har våknet midt på natta… ikke helt ønskelig.

Det har vært ganske stilt fra meg i det siste (ja, den har dere hørt en del ganger nå), men problemet er at jeg ikke har særlig lyst til å blogge for tiden. Jeg får ingen smarte ideer til ting å skrive, får meg ikke til å ta bilder (selv om jeg ofte har lyst til det) og er i det hele tatt ikke spesielt kreativ. Derfor lurer jeg på om dere har noen ønsker til innlegg! Bokanmeldelser blir det nok ikke sånn med det aller første, men ellers skal vel det meste gå greit!

Ser fram til å høre fra dere! Ellers håper jeg dere har en fin dag! Det skal i alle fall jeg ha!

Share on
Previous Post Next Post

Se også