Follow:
Hverdagen

I put my trousers on, have a cup of tea, and I think about leaving the house

 
Klokka er ti over halv sju, og jeg har allerede vært våken i ei og ei halv time. Det beste er at jeg er temmelig uthvilt siden jeg var flink og la meg tidlig i går kveld! Det har jeg forsåvidt gjort hver kveld i det siste, men det har som oftest endt med at jeg har våknet midt på natta… ikke helt ønskelig.

Det har vært ganske stilt fra meg i det siste (ja, den har dere hørt en del ganger nå), men problemet er at jeg ikke har særlig lyst til å blogge for tiden. Jeg får ingen smarte ideer til ting å skrive, får meg ikke til å ta bilder (selv om jeg ofte har lyst til det) og er i det hele tatt ikke spesielt kreativ. Derfor lurer jeg på om dere har noen ønsker til innlegg! Bokanmeldelser blir det nok ikke sånn med det aller første, men ellers skal vel det meste gå greit!

Ser fram til å høre fra dere! Ellers håper jeg dere har en fin dag! Det skal i alle fall jeg ha!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Mari Johanne

  Oi, stjerneskudd er vakkert! Klar stjernehimmel og flere meter med snø på bakken er den perfekte jul – men synd vi bor langs kysten med mildt vær. Får håpe det blir snø i jula i alle fall!

  October 27, 2009 at 18:32
 • Reply Thea

  Jeg skjønner hva du mener, noen ganger blir motivasjonen bare borte :/ men jeg elsket den tussi koppen, han var alltid min favoritt på olebrumm :) hehee.

  October 27, 2009 at 23:57
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.