Follow:
Hverdagen

I see trees of green

Etter fem timer intensiv regning er jeg endelig – ENDELIG – ferdig med eksamen! Det kunne nok ha gått mye bedre, men jeg synes jeg klarte meg greit. Det mest irriterende er at jeg begynner å finne svarene på de oppgavene jeg ikke fikk til nå etterpå, sånn helt uten videre, men siden vi har enda en mattetentamen på tirsdag, kan jo det være litt positivt. (Kjenner virkelig at jeg har fått nok av matte nå, men jeg skal da klare å holde ut litt til.)

I helga skal broren min konfirmeres, så da blir det masse kake og besøk av slekta! Gleder meg!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Er det ikke typisk at man kommer på ting ETTERPÅ?!
  Kjempe fint bilde :)

  • Kristine

   Ja, men det er ikke så rart egentlig. Er jo mye lettere å tenke når det ikke er så stress, også jobber jo underbevisstheten litt med det hele tiden. :)

 • Åh, konf er koselig. Lykke til på den neste tentamnen :-D

 • SVAR: ja det kan man ! ;D

 • Är du intresserad på våran miljö? Fin blogg, kram.