Follow:
Bøker, Musikk

I sommerferien kan du…

…låne masse bøker på biblioteket som du aldri hadde kommet til å lese til vanlig.
Før sommerferien startet, plukket Roberta ut en del bøker til meg på biblioteket. Det er ganske spennende å få noen andre til å velge hva du skal lese, for sannsynligheten for at du ender opp med noe du ikke hadde kommet til å lese i utgangspunktet er veldig stor. Jeg er ikke helt sikker på om jeg kommer til å lese alle – Hamsun blir kanskje litt mye om sommeren, men jeg skal prøve. Og da finner jeg jo enten ut at jeg kan lese mer av det samme eller at jeg ikke skal prøve å lese det om igjen!

…klippe plen og høre på Beach Boys
Det er definisjonen på sommer! Vi har litt mye plen, så her kjører vi plenklippertraktor.  Da kan jeg råne rundt på plena med iPoden. Gøy på landet!

…padle kajakk i solnedgangen
Idyll! Å padle kajakk er skikkelig koselig (og en smule slitsomt). Det er så herlig å kjenne at du flyter gjennom vannet, og når du kommer litt bort fra kysten, føles det nesten som om du eier hele havet. Får du solnedgangen i tillegg, er det akkurat som å være med i en eventyrfilm!

…rydde i de gamle bladene dine
Jeg har funnet ut at det er på tide å kvitte seg med en del av de jeg har – men ikke før jeg har lest gjennom alle!

…ta med deg mat og drikke og sykle eller gå til et sted du ikke har vært før
Utforsking av nærmiljøet er mye mer spennende enn det høres ut som! Eller… det spørs vel litt på hvor du bor, men her er det i hvert fall mye å utforske. Dessuten får du trim i samme slengen!

Share on
Previous Post Next Post

Se også