Follow:
Hverdagen

I started looking and the bubble burst

Der var høstferien nesten over, og jeg kunne virkelig tenke meg ei uke til! Jeg vet ikke helt hvor det ble av alle dagene, men de forsvant i hvert fall alt for fort. Heldigvis er det ikke altfor lenge til juleferien nå, og det skal bli så godt! Dessuten har jeg store planer om å få et nytt og bedre liv som starter i morgen, med nok søvn, mindre sjokolade, mer trening og lite skippertaksarbeid. (…as if!)

Jeg har dessuten mange bilder jeg kan poste nå, men siden bilder som de over kan bli litt kjedelige å se på i lengden, føler jeg at jeg må finne på noe annet i tillegg. Jeg skal i alle fall prøve!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Jeg har den samme avtalen med meg selv hver søndag. Mindre sukker, mer trening og IKKE skippertak. De to første kan jeg få til, men skippertak bør egentlig være mellomnavnet mitt. Dessverre.

  Synes bildene var flotte jeg :)

 • akkurat sånne bilder tok jeg på denne tiden da snøen kom i fjor.. fine nontheless!

 • Det sier jeg også til meg selv hver søndag, i tilegg til at jeg skal slutte å kjøpe mat i kantina. Uheldigvis så er jeg ikke så flink til å følge reglene jeg gir meg selv. Heh..

  Nydlige bilder!

 • Du er heldig som har hatt høstferie :) Ikke noen høstferie på en stakkars student gitt!

 • Jeg er allergisk mot nøttene som er i sjokolade, men det har ikke hindret meg til nå. Men nå har mamma gitt meg totalforbud mot sjokolade (faktisk) og andre søtsaker, så jeg tror jeg får noen tøffe dager med ekstremt godtesug foran meg..

 • Nydelige bilder, sånne vil jeg også ta (men man kan vel ikke være flink til alt :P)

 • Svar/ Hihi. Tusen takk! Som du kanskje så, og som jeg hadde skrevet, så fikk jeg inspo fra deg på det bildet :)

 • Nydelige bilder! :)

 • du tar så fine bilder! flink :)