Follow:
Annet

I want it all

Jeg gleder meg til å kjøpe nye klær nå! At jeg kommer til å skaffe meg akkurat det over, tviler jeg på (i hvert fall pelsvestene – de ser supergode ut, men det er vel ikke det fineste plagget man kan ha på seg), men jeg skal ha noe rosa! Og zebraskjerf!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Hilde

  Sebraskjerf skal jeg også kjøpe meg :)

  September 17, 2009 at 18:25
 • Reply Donaji

  Har lyst på aaalt jeg og… :D Skal på skattejakt i Trondheim i helga, men kjenner jeg meg selv rett finner jeg ikke noe. Håper på det beste uansett:)

  Jeg er veldig glad i den rosafargen på klærne! Litt jentete, men ikke for mye. De er kjempe fine å kombinere med mørkere farger, eller andre pasteller^^ Digget også sebraskjerfet, men må passe på at ikke Rebecca blir sjalu:O

  September 17, 2009 at 19:32
 • Reply Rebecca (Sebra vetereanpå fosen xD )

  Ja, bra du tenker på det Donaji. Som sebraenes veteran på fosen ville jeg sterkt anbefale deg å få tak i det skjerfet!
  Er ikke fan av rosa akkurat, men hva enn gjør dere lykkerlige jenter! :D
  Lykke til med skattejakten. Super sjalu på dem som har penger å bruke på morsomme ting!!
  ^^

  September 18, 2009 at 21:06
 • Reply Linn

  Åh, akkurat slike farger og ting jeg elsker. Har også lyst på pelsvest, men vet ikke om jeg kler det.

  September 21, 2009 at 18:48
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.